Tarieven

Tarieven voor de fysiotherapeut

Onze praktijk heeft contracten met alle Zorgverzekeraars.
Wij declareren rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt van ons geen factuur.
Uw fysiotherapie-kosten worden rechtstreeks aan ons vergoed door uw zorgverzekeraar. Dit geldt alleen indien u verzekerd bent voor fysiotherapeutische zorg. U kunt in uw polisvoorwaarden vinden hoe u verzekerd bent of neem contact op met uw zorgverzekeraar. Indien u niet verzekerd bent ontvangt u van ons een factuur.
De onderstaande tarievenlijst is alleen van toepassing voor patienten die niet of onvoldoende aanvullend verzekerd zijn.

Tarieven (met ingang van 1-1-2020)

1e bezoek: onderzoek en behandeling50,00 euro
Fysiotherapie40,00 euro
Manuele therapie50,00 euro
Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek (inclusief rapportage)60,00 euro
Toeslag voor behandeling aan huis15,00 euro

Indien u bij verhindering tenminste 24 uur van te voren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Een niet nagekomen afspraak kunnen wij niet bij uw zorgverzekeraar declareren en dient door u zelf te worden voldaan.

In onze praktijk wordt gewerkt volgens de centrale richtlijnen fysiotherapie/manuele therapie van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Alle medewerkers staan in het kwaliteitsregister van het K.N.G.F. en zijn BIG-geregistreerd.

Op al onze gegevens is het privacyreglement van toepassing. Onze praktijk heeft contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars.